Skip to main content

Senior Media Consultant

Capelle aan den IJssel, Niederlande

Ich möchte mich bewerben

Overview

Weet jij als geen ander hoe je een doelgroep gericht én effectief bereikt? Heb je verstand van crossmediale campagnes, tracking & analytics en kun je een goed onderbouwd media-advies geven? Wil je samenwerken met collega’s én klanten alshet ministerie van Defensie, Landal GreenParks en Kruidvat? Dan is senior media consultant bij Radancy Nederland jouw baan.

Dit zijn wij
Radancy is een full-service software- en communicatiebureau gespecialiseerd in employer branding, recruitment advertising en werkenbij-sites met gekoppelde systemen zodat onze klanten de beste mensen op de arbeidsmarkt kunnen vinden. Maar op feestjes zeggen we gewoon ‘een bureau gespecialiseerd in personeelswerving’. We helpen toonaangevende bedrijven en overheidsorganisaties in Nederland zich te onderscheiden als werkgever en zo de juiste talenten voor de toekomst aan zich te binden. Dat doen we met alle mogelijke media en communicatiemiddelen: van outdoor media tot interactieve apps, en van applicant tracking systemen tot social advertising. Als marktleider in Nederland hebben we alle kennis en vakmanschap in eigen huis. Dit betekent dat we ook marktonderzoek doen, media-advies geven en complete recruitmentsites ontwikkelen en beheren voor onze klanten.

Responsibilities

Dit ga je doen

Als senior media consultant help jij onze klanten van A-Z om hun recruitmentdoelstellingen te realiseren. Van analyses en mediastrategieën tot advies over first party cookies en de nieuwste kanalen; bij jou zijn toonaangevende werkgevers in Nederland in goede handen. Wat je concreet gaat doen? 

 

 • Het bedenken en ontwikkelen van (online) mediastrategieën en -plannen, inclusief budgetplanning, KPI’s en tracking. Hiervoor gebruik je verschillende tools en weet je relevante inzichten in te zetten naar een gedegen strategie. 
 • Het opzetten, beheren en optimaliseren van crossmediale campagnes. 
 • Het analyseren van campagneresultaten en websitedata. Jij overziet het totaal van alle inzet en zet data om in learnings en aanbevelingen. 
 • Het onderhouden van contact met klanten en exploitanten. Je bent de mediaexpert voor een set aan klanten en overziet hun campagnes.  
 • Het maken van trackingplannen en inrichten en beheren van dashboards.   
 • Het bijhouden van trends en ontwikkelingen in het medialandschap en het creëren van een heldere visie op deze ontwikkelingen en de mogelijke toepassing ervan voor onze klanten. 

Qualifications

Dit ben jij 

 • Je hebt minimaal hbo-niveau. 
 • Je hebt minstens 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie (mediabureau, exploitant, publisher, retail media). 
 • Je bezit uitgebreide kennis van het medialandschap. Ervaring met internationale campagnes is een pre.  
 • Je vindt het leuk om een adviesrol te hebben richting klanten en plannen aan hen te presenteren. 
 • Je hebt een goede beheersing van programma’s als Google Campaign Manager, META ad manager, Adform en andere relevante tools waarmee campagnes worden ingericht en uitgevoerd. Ervaring met programmatic tools, XML-jobfeed en Applicant Tracking-systemen is mooi meegenomen.  
 • Je bent resultaatgericht en beschikt over cijfermatig en analytisch vermogen. Je gebruikt tools als Google analytics voor complexe data-analyses.  
 • Je kunt overzicht houden op projecten, bent flexibel, service- en klantgericht. 
 • Je bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar de laatste mediatrends, om hier vervolgens mee te experimenteren.  

 

Dit bieden we 

Je krijgt een goed salaris en daarnaast hebben we uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling. Maar laat dat niet je motivatie zijn. We bieden je namelijk een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt in een ervaren team terecht en werkt samen met (internationale) specialisten op het gebied van creatie, design, front- en back-end development, media en research. Stuk voor stuk gedreven mensen van wie je ontzettend veel kunt leren. En dat allemaal in een omgeving waar het niet draait om waar of wanneer je werkt, maar om wat je bijdraagt aan het succes voor onze opdrachtgevers. 

 

O, en hadden we al verteld dat: 

 • Radancy is gevestigd in een prachtig pand aan de pittoreske Hollandsche IJssel? 
 • Je 25 vakantiedagen, 3 well-being dagen én verjaardagsvrij krijgt? 
 • We onderdeel zijn van een global organisatie, wat deuren opent tot mooie internationale kansen? 
 • We een eigen chef hebben die dagelijks een biologische lunch bereidt? 

 
 

Dit zijn wij 

Radancy Nederland is een full-service arbeidsmarktbureau gespecialiseerd in employer branding en recruitment advertising. We helpen toonaangevende bedrijven en overheidsorganisaties in Nederland – onder meer Defensie, de Belastingdienst, gemeente Rotterdam, ING en NS – zich te onderscheiden als werkgever en zo de juiste talenten voor de toekomst aan zich te binden. Van Employer Value Proposition tot innovatief mediaplan, en van creatief concept tot en met complete recruitmentsites gebouwd op ons Talent Acquisition Cloud-platform of RudderCMS. Als marktleider in Nederland hebben we alle kennis en vakmanschap in eigen huis. En als onderdeel van ons wereldwijd opererende merk kun je niet alleen op je 65 collega’s in Nederland rekenen, maar ook op de kennis, ervaring en support van zo’n 1.200 collega’s wereldwijd. 

 

Iets voor jou? 
Stuur je cv, motivatie en portfolio naar Maarten van Appel, Managing Director Radancy Nederland, via Maarten.vanappel@radancy.nl.  

 

Zien we in jou een potentiële nieuwe collega? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking. 

 

Onze prioriteit is het vinden van de beste kandidaat voor deze functie. Ben je geïnteresseerd maar twijfel je of je aan alle kwalificaties voldoet? Dan raden we je toch aan te solliciteren 


Sich bewerben

Best CEO

Comparably2021

Best Places to Work

InHerSightDecember 2021

Best Company Leadership

Comparably2022

Best Companies for Ability to Telecommute

InHerSightDecember 2021

Best Company Work-Life Balance

Comparably2022

Best Companies to Work For

InHerSightAugust 2022

Best Company New York

Comparably2022

Best Companies Sense of Belonging

InHerSightSeptember 2022

Best Companies Work for As Rated by the Women Who Work There

InHerSightNovember 2022

In Capelle aan den IJssel

Schau dir unseren Bürostandort an.

KARTE ANZEIGEN an diesem Standort
Back to top