Skip to main content

Delivery Project Manager

Capelle aan den Ijssel, Holanda

Aplicar

Overview

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, en dat voor digitale projecten: als Delivery Project Manager bij Radancy regel jij het. Van creatieve campagnes tot digitale platformen, jij zorgt ervoor dat alles loopt als een trein (ook als je niet op het NS account werkt). Met je projectmanagement skills en digitale knowhow begeleid je je team en houd je onze klanten tevreden. Geen gedoe, gewoon lekker aan de slag en zorgen dat we elke deadline halen. Jij pakt de verantwoordelijkheid, houdt de lijntjes kort en zorgt ervoor dat we kwaliteit leveren waar we trots op kunnen zijn. Sounds like you?

Dit ga je doen

We zullen maar meteen eerlijk zijn: een gemiddelde werkdag bestaat niet bij Radancy en ook jouw werkzaamheden kunnen per uur verschillen. Maar dit ga je sowieso doen:

  • Je coördineert meerdere projecten tegelijk. Je houdt alles in de gaten: van scope en planning tot budget en communicatie.
  • Je stelt duidelijke projectplannen en -begrotingen op en zorgt dat ze aansluiten op de klantdoelen.
  • Je ziet problemen al van verre aankomen en neemt actie om ze te tackelen.
  • Je houdt interne teams en klanten continu op de hoogte van de voortgang en resultaten van het project. Iedereen moet precies weten waar ze aan toe zijn.
  • Je organiseert meetings, houdt de status van alle projecten bij en documenteert alles netjes.
  • Je houdt klanten op de hoogte, haalt feedback op en zorgt dat ze tevreden zijn met het resultaat.

Dit ben jij

  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring als projectmanager, bij voorkeur in een digitale of creatieve omgeving.
  • Je weet wat er speelt in de digitale wereld: API's, CMS'en en Google Analytics, je kent het allemaal.
  • Je bent een aanpakker die snel schakelt en goed weet wat klanten willen – zelfs als zij dat zelf niet precies kunnen verwoorden.
  • Heb je ervaring in arbeidsmarktcommunicatie of met audiovisuele en online producties? Alleen maar mooi meegenomen!
  • Je houdt de boel strak op orde: planning, budget en kwaliteit, jij hebt altijd overzicht.
  • Flexibel werken is voor jou geen probleem. Of je nou op kantoor zit, bij de klant of thuis: je levert altijd kwaliteit.

Dit bieden we

Naast een prima salaris en goede secundaire voorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling, krijg je bij ons vooral de kans om te groeien. Bij Radancy werk je samen met een energiek en jong team van specialisten in research, creatie, media en technologie. Elke dag leer je wat nieuws, en je helpt grote namen in Nederland – van Defensie tot Action – om hun employer branding naar een hoger niveau te tillen. En op kantoor zorgt onze chef-kok ervoor dat je buik ook goed gevuld is.

Dit zijn wij

Radancy is de one-stop shop voor organisaties die slimme oplossingen zoeken voor hun belangrijkste recruitmentvraagstukken. Met ons geïntegreerde platform, vol met waardevolle data en diepgaande branchekennis, veranderen we de manier waarop werkgevers toptalent vinden, boeien en binden. We zijn trots op onze samenwerking met vooraanstaande organisaties zoals het Ministerie van Defensie, de Belastingdienst, gemeente Rotterdam, ING en NS, die we met een onderscheidend werkgeversmerk helpen het juiste talent aan te trekken voor de toekomst.

Onze veelzijdige dienstverlening varieert van het ontwikkelen van EVP's en employer branding tot het bedenken van slimme mediaplannen, en van creatieve concepten tot het bouwen van complete recruitmentsites op ons Talent Acquisition Cloud-platform. Als marktleider in Nederland hebben we alles wat nodig is onder één dak: expertise, ervaring en de nieuwste inzichten. En als onderdeel van ons wereldwijde netwerk kun je niet alleen rekenen op ons team van 65 experts in Nederland, maar ook op de kennis en ondersteuning van zo'n 1.200 collega's wereldwijd.


Aplicar

Best CEO

Comparably2021

Best Places to Work

InHerSightDecember 2021

Best Company Leadership

Comparably2022

Best Companies for Ability to Telecommute

InHerSightDecember 2021

Best Company Work-Life Balance

Comparably2022

Best Companies to Work For

InHerSightAugust 2022

Best Company New York

Comparably2022

Best Companies Sense of Belonging

InHerSightSeptember 2022

Best Companies Work for As Rated by the Women Who Work There

InHerSightNovember 2022

Trabajo en Capelle aan den Ijssel

Conozca los lugares donde podría trabajar.

VER MAPA vacantes en esa localidad
Back to top